Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió

CN MINORISA B 23 - CN IGUALADA B 5

titulo
Waterpolo.-  Lliga Catalana de  3ª Divisió

La superioritat dels B bagencs sobre els de l’Anoia era  tan clara que el partit no oferia més dubtes que saber quina diferència hi hauria al marcador al final dels vint-i-vuit minuts de joc. I així va ser. El primer quart va ser pels de Peirón, 4-0, amb gols de l’esquerrà B Bello i tres d’A Marín. Tot s’encaminava cap a un resultat ampli pels amfitrions.

Amb el partit encarrilat ambdós equips es van decidir a gaudir del waterpolo , oblidant-se de les defenses, així el parcial va ser de 8-3, amb gols manresans de I Ruiz, tres, A Marín, dos, J Lupón , dos i D Solernou. D’aquesta manera s’arribava a la meitat del partit amb 12-3 en el lluminós.

El tercer quart va ser el més ajustat, 4-2, també pels manresans, amb el pòquer de gols repartit d’aquesta manera, dos, pel “Bicho” Bello i amb un cadascú I Rey i Y Khalil.

Per tancar el partit els jugadors del CN Minorisa B van tornar a prémer l’accelerador, firmant un parcial de 7-0, amb gols signats per A Marín i E Masplà, a parells, i amb un D Solernou, A Luján i R Serra.

Arbitratge a càrrec dels internacionals J Teixidó i E Iñesta. Van assenyalar tres exclusions a jugadors locals per dotze exclusions i un penalti als visitants.

Parcials: 4-0, 8-3, 4-2, 7-0.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa B: V Chircu, B Bello 3, R Serra 1, I Rey 1, A Marín 7, I Ruiz 3, Y Khalil 1, M Cerezo, E Masplà 2, J Lupón 2, D Solernou 2, A Luján 1, J Mendoza.

CN Igualada B: A López, G Esteve, A Esteban 1, I Sabaté, J Enrich 2, O Vidal 1, J Camacho, O Bon, A Monitòria 1, G Prats, G Cuadras, C Galán, D Monitòria.