Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió

CN MINORISA B 9 - CN TÀRRACO 7

titulo
Waterpolo.-  Lliga Catalana de  3ª Divisió

La visita dels jugadors de la imperial Tàrraco a Manresa donava certa responsabilitat als jugadors de Peirón, doncs, era clau confirmar la condició de favorit i sumar els punts en joc per lluitar pel primer lloc del grup al final de la lliga.  El primer quart semblava que encarava el partit de manera clara pels bagencs, però, mica a mica, els tarragonins van arribar a empatar a l’inici del darrer quart i van donar emoció a l’enfrontament. La reacció dels manresans va fer que la victòria quedés a casa.

Només sentir el xiulet inicial el CN Minorisa va posar distancia en el marcador, arribant al 4-0, que a la fi dels primers vuit minuts era de 5-2, amb gols amfitrions anotats per R Ruiz i A Batanés per parelles i R Ruiz.

Els visitants van saber frenar l’allau golejador dels del cor de Catalunya en el segon quart, que finalitzà amb un empat parcial a un gol, signat el de casa per A Batanés.

Amb 6-3 en el lluminós s’iniciava la segona part del partit. Aquest tercer període va ser per forasters, 1-3, gol minorista de R Ruiz, que deixava la sort del partit a l’aire 7-6.

La igualtat va arribar al màxim nomes iniciar-se el quart temps de joc, doncs, els del CN Tàrraco empataven a set . No va ser fins el tram final, que dos gols de R Ruiz, un d’ells de pena màxima , sentenciaven la victòria manresana.

 

Arbitratge de S Rodríguez i A Izquierdo. Van assenyalar 4 exclusions a jugadors locals per 6 exclusions i un penalti als visitants.

Parcials: 5-2, 1-1, 1-3, 2-1.

Alienacions i golejadors: CN Minorisa B: J Chircu,  F Jódar, R Ruiz 4, A Marín, I Ruiz 2, A Batanés 3, E Masplà, X Pelegrín, D Solernou, M Cerezo, J Mendoza.

CN Tàrraco: A Roman, O Segura, A Amador, JJ Amador, JA Veintanilla, O Rusca 1, A Cirera, L Relat 4, R Ureña 1, J Pérez, J Romero, J Sanuy 1.