Waterpolo.- Lliga Catalana Femenina

12 Novembre de 2019

                     CN SABADELL B 17 - CN MINORISA 7

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Femenina

La baixa de varies jugadores, algunes de les quals bàsiques, va condicionar la resposta del CN Minorisa en el seu desplaçament al feu del CN Sabadell B, que amb jugadores molt joves, algunes d’elles de valor contrastat amb actuacions en seleccions de categories, es va mostrar clarament superior.

La replica de les manresanes va ser digna, amb un intercanvi d’oportunitats i gols interessant que va permetre un partit distret i que donés una immillorable oportunitat d’agafar experiència per les jugadores que han disposat de menys minuts fins el moment. Aquesta manca de minuts es va transformar amb personals que encara van fer més costa a munt el partit.

El primer quart va ser per les amfitriones per 4-1, gol manresà d’A Bisbal, el 3-1, amb un joc similar del segon període va fer que s’arribés a l’equador del partit amb 7-2 en el lluminós, l’anotació bagenca va ser obra d’I Peirón.

Després del canvi de camp, les atacants manresanes van afinar la punteria, per signar un 4-3, ajustat, amb gols minoristes obra d’A Bisbal 2 i l’esquerrana J César.

El quart període, amb el cansament i les baixes en la motxilla de les de Peirón van fer que el parcial fos de set de tennis, 6-2, amb gols d’A Bisbal i R Solernou per part de les de la Catalunya central.

Arbitratge a càrrec de FX Martínez i Q Lloret. Van assenyalar 4 exclusions temporals i un penalti a jugadores locals per 7 exclusions temporals i 4 penaltis a les visitants.

Parcials: 4-1, 3-1, 4-3, 6-2.

Alineacions i golejadores: CN Sabadell B: M Carrasco, L Claret 1, C Dot 2, L Panicello, A Julian, M Serrano 4, L Rion 2, M Lainez, N Morales 1, J Prados 4, M Rodríguez, I Casado 3 i P Carulla.

CN Minorisa: M Sala, R Solernou 1, I Bianco, L Puiggròs, H Vicente, A Toribio, J César 1, A Bisbal 4, I Peirón 1.