Waterpolo.- Lliga Catalana Femenina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Catalana Femenina de 1ª Divisió

10 Febrer de 2020

CN MARTORELL 7 - CN MINORISA 7

En el partit que gairebé s’ha convertit en un clàssic del waterpolo femení, CN Martorell i CN Minorisa van empatar a set gols, després de lluitar fins el darrer alè.

Les del Baix Llobregat van anar sempre per davant en el marcador, doncs, malgrat el gol inicial d’A.Bisbal al transformar un penalti, van ser capaces de donar la volta al marcador, això va ser en el segon període, doncs el primer va finalitzar en taules, essent el gol de les locals en superioritat mentre les de Peirón desaprofitaven les dues de que van disposar. En el segon període va arribar el 2-1, en superioritat, que la golejadora manresana A Bisbal igualaria per arribar a la meitat del partit amb un empat a dos gols, un resultat molt curt, propi del nerviosisme present a l’aigua.

Després del canvi de camp noves avantatges 3-2 i 4-3, de les amfitriones amb els empats conseqüents bagencs, amb gols en superioritat ambdós de la esquerrana J César i, com no, A Bisbal. Llavora arribà la primera situació de risc per les minoristes, doncs, arribà la primera diferencia per dos gols, 6-4, que , dins el darrer minut J César minorà a un amb el 6-5. Restaven 8 minuts i tot estava per decidir.

L’inici del darrer període va viure un altre situació límit, doncs, al transformar un penalti, el CN Martorell aconseguí el 7-5. Quedava molt per jugar i la resposta de les de la riba del Cardener va ser immediata i de la mà de G Gerschcoscky, que en trenta segons anotà dos gols, el primer en superioritat numèrica, va posar l’empat a set en el marcador. Quedaven encara 4 minuts de joc i les oportunitats van ser per ambdós sets, que apuraven les seves possibilitats amb els temps morts dels seus tècnics, tres aturades en el darrer minut, sense que el marcador canviés.

Arbitratge a càrrec de J Cisneros i B Perelló. Van assenyalar un penalti a cada equip i sis exclusions a jugadores de l’equip local per set a les forasteres.

Parcials: 1-1, 1-1, 4-3, 1-2.

Alineacions i golejadors: CN Martorell: C Roda, X Toni, S Aparicio 1, A Mallofré 3, L Farreras, M Monsech 2, P Garcia, L Helo, L Oviedo 1, S Mejia.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, M Fargas, G Gerschcoscky 2, J César 2, H Vicente, IK Bianco, L Muns, A Bisbal 3, M Sala.