Waterpolo.- Lliga Catalana Infantil

CN Minorisa 6 - CN Granollers 12

Els punts volen en els dos darrers períodes

Res feia pensar que el resultat final seria tant clar en favor dels visitants quan al principi del cinquè i penúltim parcial, R Serra, anotava el seu cinquè gol i empatava a sis el marcador. Però, des d’aquell moment, sis gols dels del Vallès Oriental, feien que tot l’esforç dels manresans quedés sense premi.

El primer parcial va ser pels de Granollers per la mínima, després de que els de casa desaprofitessin dues jugades de superioritat. Empata tres gols en el segon període, els de casa per R Serra i victòria mínima pels manresans, 1-0, gol de R serra, que feia que a la meitat del partit s’arribés amb empat a quatre gols.

El quart període va ser pels visitants per un mínim 1-2, gol d’I Rey de penalti pels de casa.

Llavora arribà el cinquè període i el desenllaç del partit narrat a l’inici de la crònica.

Arbitratge a càrrec de M Cercavins i A Garcia. Van assenyalar vuit exclusions a jugadors locals per quatre i tres penaltis als visitants.

Parcials. 0-1, 3-3, 1-0, 1-2, 1-2, 0-4.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa E Cruz, C Fàbrega, R Serra 5, J Lupón, A Luján, I Rey 1, A Luján, B Prat, G Roma, M Garrido i ME Arpa.

CN Granollers:  D Garcia, O Arboinas, C Núñez 3, O Genevat, P Baella, R Soler, 1, I Fernández, F Carrasco 1, A Segura 1, M Mira, M Baez 2, V Castilla 1, E Garrido 3.