Waterpolo.- Lliga Catalana Infantil

CN MINORISA 15 - UE HORTA A 16

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Infantil

Després d’un primer període en que els d’Horta s’imposaren de manera contundent . 1-5, el partit s’igualà en els tres següents períodes, 2-2, 3-3, 4-4. D’aquesta manera s’arribà a manca de dos temps amb avantatge de 4 gols pels forans, diferencia que semblava decisiva.  Així i tot, els manresans, mica  a mica van anar escurçant el marcador, imposant-se per 2-1 en el cinquè temps de joc i arribant al definitiu 15-16 a manca de només vuit segons per a finalitzar el partit,.

Arbitratge a càrrec de X Giménez, va assenyalar cinc exclusions temporals a jugadors locals per onze i un penalti als visitants.

Parcials: 1-5, 2-2, 3-3, 4-4, 2-1, 3-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: E Cruz, C Fàbrega, R Serra 5, J Lupón 2, A Luján 1, I Rey 4, A Luján, B Prat 1, G Roma 2, M Garrido, ME Arpa.

UE Horta A: V Alarcón, C Trillo 1, C Miralles, A Peña, C Noguera,P Álvarez 3, A Olivares 1, J Villamayor 8, I Ledo, B Portolés 3, A Ayza.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.