Waterpolo.- Lliga Catalana Infantil

CN MINORISA 6 - CN SABADELL  8

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Infantil

Fins a mig partit bagencs i vallesans van estar igualats, sense gols el primer dels temps de joc, victòria mínima dels de casa , 1-0 gol de R Serra, i 1-2 pels forasters, gol bagenc també de R Serra. D’aquesta manera s’arribava a la meitat del partit empatats i obert per tal de que qualsevol dels sets pogués endur-se els punts. Però llavors arribà un parcial que seria decisiu, 0-3, que trencava la igualtat i posava les coses molt difícils pels manresans. Així i tot, aquests no renunciaren a la lluita i empataren el cinquè temps de joc a dos gols, el minoristes de B Prat i ME Arpa. No era suficient i no defalliren, així, el sisè període  fou per a ells, per un insuficient 2-1,  merescut per la seva lluita, amb gols dels del centre del principat de R Serra, que apropaven les xifres però deixaven sense puntuar als d’E Martínez.

Arbitratge a càrrec de D Garcia. Va assenyalar vuit exclusions a jugadors locals per set i un penalti als visitants.

Parcials: 0-0, 1-0, 1-2, 0-3, 2-2, 2-1

Alineacions i golejadors: CN Minorisa : E Cruz, E del Blanco , C Fàbrega,  R Serra 4, J Lupón, A Luján, I Rey , A Luján, B Prat 1, G Roma , M Garrido, ME Arpa 1.

CN Sabadell: D Martín, A Bueno 3, A Chacón, A Florez 2, R de Gracia 1, S Vilchez, A Llauradó, M Urgeles, G Alameda, O Julian 2, T Soler, A Jurado, L Romero, E Urgeles.