Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

CW SANT ADRIÀ 9 - CN MINORISA 8

Després d’un primer quart magnífic, en el qual els manresans s’imposaren per 1-3, amb anotacions d’A Marín, I Ruiz i E Masplà, els de Peirón van veure com , mica a mica, els de casa remuntaven el marcador, per acabar imposant-se per un ajustat 9-8 a manca de 21 segons per la conclusió del partit que no feia justícia als mèrits dels bagencs.

Va ser en el segon quart quan els de Sant Adrià donaven la volta al marcador per a situar-se 5-4, que  WE Masplà , empatava per arribar a la meitat de l’enfrontament amb empat a cinc gols. L’altre gol manresà del període va ser anotat per M Puerta en superioritat.

Després del canvi de camp, mínima victòria parcial pels de casa, 2-1, amb gol minorista de Y Khalil en superioritat.

Tot estava per decidir en els darrers vuit minuts, així, M Cerezo empatava a set, també en jugada d’home de més, per tornar a empatar , en aquest mateix tipus de jugada i després d’un nou avançament dels amfitrions, per part de l’esquerrà Y Khalil. No va ser fins a manca de 21 segons pel xiulet final que els de la riba del Besòs aconseguiren el gol que els donava els punts, deixant sense resposta als del centre de Catalunya.

Arbitratge a càrrec de M Daura i R López. Van assenyalar set exclusions a jugadors locals per tretze als visitants.

Parcials: 1-3, 4-2, 2-1, 2-2.

Alineacions i golejadors: CW Sant Adrià: C Paredes, G Lahoz, H Yebenes,  J Garcia, L Casado, M Torres 1, A Pérez 2, S Rodríguez, D Barrantes 1, J Alcaraz 3, J Rodríguez 2, A Planes .

CN Minorisa:  V Chircu, M Puerta 1, M Bianco, A Marín 1, I Ruiz 1, Y Khalil 2, L Marco, E Masplà 2, P Gil, M Cerezo 1, P Monné