Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

Título

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

CN OLOT  13 - CN MINORISA 8

Res feia pensar que el partit es resoldria de manera còmoda pels de la Garrotxa, quan a la meitat del mateix s’arribà amb empat a tres gols en el marcador, després de que els manresans portessin la davantera en el marcador fins a un minut escàs per arribar a l’equador del partit. Fins aquell moment el domini era bagencs, que de la mà d’E Masplà, amb dos gols i A Marín, havien posat al CN Minorisa en avantatge.

Llavors arribà el tercer quart i amb ell la decisió del partit amb un allau golejador dels amfitrions, fins a set gols van anotar, per només dos els manresans, obra de M Puerta i A Marín.

Amb tot decidit, el darrer quart de partit va tornar a la normalitat i es van tancar amb un parcial d’empat a tres gols, més lògic pel potencial d’ambdós equips. Els gols bagencs signats per M Puerta , dos, i A Marín.

Arbitratge a càrrec de B Perelló i S Moreno. Van assenyalar set exclusions a jugadors locals per nou als visitants.

Parcials: 1-3, 2-0, 7-2,3-3.

Parcials: CN Olot: F Planoles, M Tarrius 1, J González 1, A Casadevall 3, M Alabau 1, M Coma 1, J Aguilera 2, J Coma, J Rubio 4, J Chica, B Vila i G Corrius.

CN Minorisa: V Chircu, M Puerta 3, M Bianco, A Marín 3, F Jódar, I Khalil, M Arpa, E Masplà 2, M Cerezo, L Pérez i J Montoya.