Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

CN MINORISA 4 - CN POBLE NOU 6

titulo

El CN Poble Nou va saber com administrar l’avantatge conquerida en els dos primers quarts de joc. En el primer el parcial va ser de 1-2,  essent el golejador local I Khalil, en jugada de superioritat numèrica. Més clar va ser el segon parcial, 1-3, gol bagenc d’E Masplà.

S’arribà a la meitat del partit amb 2-5 en el lluminós i la sensació de superioritat dels blanc i negres, però, en el tercer temps de joc, els minoristes s’imposaren per 1-0, gol de M Puerta i una sensació de que eren capaços de lluitar pel partit.

Malgrat intentar ho  només van poder empatar el darrer parcial, 1-1, gol d’A Marín, que no servia per arribar als punts però millorava l’autoestima dels del CN Minorisa.

Arbitratge a càrrec de X Paredes i JM Sanfeliu. Van assenyalar vuit exclusions a jugadors locals per nou als visitants.

Parcials:  1-2, 1-3, 1-0, 1-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: V Chircu, A Batanés, M Puerta 1, J Tapia, A Marín 1, P Gil, I Khalil 1, Ll. Marco, E Masplà 1, M Cerezo, J Flores, F Jódar i J Mendoza.

CN Poble Nou: P Colell, N Nazir, D Cerriano 2, M Navarro, M Román, N Pérez 1, T Parraga 1, B Martín 1, J Navarro, E Carbonell 1, N Serrano.

.

Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina