Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina
Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

CN MINORISA 10 - GEIEG/BANYOLES 7

En un primer quart rodó, 4-0, els jugadors del CN Minorisa asseguraren una victòria important davant el combinat del GEiEG i CN Banyoles que , després d’aquest inici de clar color bagenc, van igualar el partit, però sens poder entrar en la lluita pels punts en cap moment.

El primer quart, va ser igualat fins  a la meitat del mateix, quan , J Tapia, en superioritat numèrica , feia el 1-0, després E Masplà. El mateix Tapia i LL Marco, posaven en clara avantatge als del CN Minorisa.

El segon període va acabar sense que el marcador es mogués. D¡aquesta manera s’arribà a la meitat del partit amb 4-0.

Desprès del descans llarg, les davanteres van superar a les defenses, anotant-se fins a set gols, 3-4, amb gols dels de casa signats per M Puerta , dos, i A León.

El mateix camí van seguir els darrers vuit minuts de joc, 3-3, amb dos gols d’A Marín i un d’A León, per part dels amfitrions.

 

Arbitratge a càrrec de J Llobet i X Giménez, van assenyalar quatre exclusions temporals a cada equip.

Parcials: 4-0, 0-0, 3-4 i 3-3.

Alineacions i golejadors:  CN Minorisa: P Monné, M Cerezo, M Puerta 2, M E Bianco, A Marín 2, I Ruiz, J Tapia 2, A León 2, E Masplà 1, R Serra, Y Khalil, Ll Marco 1 i J Mendoza.

GEiEG/Banyoles: A Benac, A Carretero 1, T Cuesta 1, LL López 1, M Gatius 1, P Gaya, E Colprim, M Masdevall, E Font 1, M Riera 2, M Jordà, R Riera.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.