Waterpolo.- LLiga Catalana Juvenil Masculina

CW SANT ADRIÀ 10 - CN MINORISA 11

titulo
Waterpolo.- LLiga Catalana Juvenil Masculina

Després d’una bona sortida dels de la riba del Besòs, pas a pas, el CN Minorisa va saber a anar recuperant , per en una darrera part rodona, donar un tomb al marcador i endur-se els punts cap a casa.

El marcador l’inaugurà Y Khalil, aprofitant un penalti, empataren els de casa, que marxaren fins el 3-1, que l’altre esquerrà de l’equip , Ll Marco, ajustaria al 3-2.

Nova victòria parcial mínima pels adrianencs en el segon quart, 4-3, gols forasters d’A Marín, Ll Marco i Y Khalil. Amb 7-5 en el marcador s’arribà a l’equador del partit.

Amb el canvi de camp va millorar la efectivitat bagencs, així, el tercer període va ser per a ells, 2-3, M Cerezo, R Serra, de pena màxima i A Marín, posaven el marcador amb una mínima diferencia, 9-8 i feien que els adrianencs es posessin nerviosos, la qual cosa van aprofitar els deixebles d’A Peirón per a empatar a nou només iniciar-se els darrers vuit minuts. Gol en superioritat d’A Marín, el mateix jugador que els posava per davant poc després, avantatge que pujaria a dos gols J Flores a manca de 1:10 pel final. El gol del CW Sant Adrià a manca de 47 segons, va quedar en anècdota.

Arbitratge a càrrec de R Calopa. Va assenyalar quatre exclusions i un penalti a jugadors locals per cinc i un penalti als visitants.

Parcials: 3-2, 4-3, 2-3, 1-3.

Alineacions i golejadors: CW Sant Adrià, D Geragy, M Torres, A Alcaraz 5, L Casado 1, J Rodríguez, A Planes, S Rodríguez 2, M Guaita, V Gómez, H Yebenes 1, R Parra.

CN Minorisa: V Chircu, M Cerezo 1, M Puerta, F Jódar, A Marín 4, LL Marco 2, E Masplà, J Flores 1, Y Khalil 2, R Serra 1, P Monné.