Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

CN MINORISA 4 - CN BADIA 5

Partit igualat el jugat entre bagencs i vallesans, en el que els forasters van portar la davantera en la major part del partit, que van saber mantenir fins el xiulet final.

El primer període, després del gol inicial dels de Badia, empatat per M Cerezo en superioritat. Es defenses manaven i el segon quart del partit es tancà amb empat a zero gols, malgrat les ocasions de que van disposar cada equip. Amb aquest empat a un gol es produí el canvi de camp i tot per decidir.

El tercer temps va ser decisiu, doncs, els visitants van saber trencar la defensa local per firmar un 0-3 que pesaria com una llosa en el resultat final.

Tot semblava decidit, però, els del CN Minorisa no van donar res per perdut i amb gols de I Ruiz i Y Khalil, ambdós en superioritat, es posaren 3-4. Faltaven més de 4 minuts i tot estava obert. El gol dels forasters onze segons després feia mal a la moral dels bagencs, que de la mà de l’esquerrà Y Khalil es tornaven a posar a un sol gol, 4-5. Els intents per a igualar el resultat van ser infructuosos i els punts van volar cap el Vallès.

Arbitratge a càrrec de B Perelló i ME Sánchez. Van assenyalar cinc exclusions i un penalti a jugadors locals per vuit exclusions i un penalti als visitants.

Parcials: 1-1, 0-0, 0-3, 3-1.

Alineacions I golejadors: CN Minorisa: P Monné, J Tapias, M Puerta, F Jódar, A Marín, I Ruiz 1, Y Khalil 2, A Batanés, E Masplà, M Cerezo 1 i L Marco.

CN Badia: C Calero, A Tel, J Sánchez, H Piedrafita 1, Y Carmona, D Guerrera 1, D Rodríguez, I Roldán 1, P Dombrink, G Delgado 2, Q Vinyes, B Casarimen.