Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

         CW SANT ADRIÀ 7 - CN MINORISA 9

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

Després d’un inici de partit decebedor, doncs, els amfitrions firmaren un 3-0 en el primer quart i aconseguiren arribar fins el 4-0 al inici del segon període , els homes de Peirón van firmar una remuntada molt meritòria per aconseguir imposar-se a domicili al CW Sant Adrià.

Van ser dos gols consecutius d’A Marín que despertaren als bagencs, això va obrir el partit, malgrat que els locals anotessin el cinquè gol, I Ruiz, de pena màxima i M Puerta, feien que s’arribés a l’e4quador del partit amb 5-4 en el marcador.

Aquesta diferencia mínima per l’equip de la riba del Besòs es mantingué en el tercer quart, parcial d’empat a un gol, el foraster d’E Masplà.

Faltaven vuit minuts i els jugadors manresans ho aprofitaren per firmar un parcial de 1-4, amb gols d’E Masplà, dos, , ambdós en superioritat, M Cerezo i I Ruiz que donaren la volta a un partit que s’havia posat molt complicat.

S Rodríguez e I Dimitrov. Van assenyalar sis exclusions i un penalti a jugadors locals per quatre exclusions i una pena màxima als visitants.

Parcials: 3-0, 2-4, 1-1, 1-4

Alineacions i golejadors: CW Sant Adrià: R Mundanal, T Alcaraz, M Torres 1, A Planes 1, L Casado 1, S Rodríguez, Q Lahoz 2, J Rodríguez 2, V Gómez, A Arranz, D Rodríguez , D Blanquez i N Poveda.

CN Minorisa: V Chircu, M Cerezo 1, M Puerta 1, M Bianco, A Marín 2, I Ruiz 2, I Khalil, A León, E Masplà 3, L Marco.