Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

Título

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

22 Octubre de 2019

CN MARTORELL 16 - CN MINORISA 7

El desplaçament del juvenil del CN Minorisa al Baix Llobregat es va tancar amb una derrota davant un rival que es va mostrar superior.

Ja en el primer quart  va quedar ben clar que els punts no es podien escapar del feu del CN Martorell, doncs, el 5-1 inicial, amb gol manresà d’E Masplà, feia que les possibilitats de remuntada fossin minses. No per això van baixar els braços els jugadors de D Calvo que en el segon període ajustaren el parcial a 3-2, també pels locals. Els anotadors bagencs foren A Marín i E Masplà.

Similar va ser el tercer quart, però amb  millora e la faceta anotadora, 4-3, pels de la riba del Llobregat, en un intercanvi prou interessant, essent els golejadors minoristes M Puerta i A Luján amb dos.

El quart i definitiu període va ser de nou pels de casa de manera clara, 4-1, que castigava als jugadors de la Catalunya Central, essent l’autor del gol manresà E Masplà.

El CN Martorell va rebre sis expulsions i dos penaltis per catorze expulsions i un penalti el CN Minorisa.

Parcials: 5-1, 3-2, 4-3, 4-1.

CN Martorell: J Mendoza, M Grandall 1, D Monsalvo, M Ezcurra 5, J Vegas, S Cots 1, A Farreras, Y Peña 2, A Bernades 1, J Pagès 2, M Llorca 3, M Monsech, M Mas i A Garcia

CN Minorisa: V Chircu, M Puerta 1, ME Bianco, A Marín 1, A Batanés, M Cerezo, A León, E Masplà 3, R Serra, A Luján 2, P Monné