Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

20 Novembre de 2019

CN MINORISA 14 - CN BANYOLES/GEIEG 8

La visita dels gironins s’esperava per part bagenca amb certa confiança, la qual cosa va fer que el partit es poses costa a munt en un inici inesperat. El primer quart va ser pels visitants per un mínim 1-2, gol dels amfitrions anotat per M Puerta.

El segon quart va ser de remuntada, 4-2, amb gols de M Puerta, 2, R Serra i A Batanés, els manresans agafaven el comandament del marcador. Tot semblava ben encaminat cap a una victòria i que el primer parcial només seria un ensurt, però no va ser així, doncs, els visitants van saber mantenir-se en el partit fins a la fi del tercer partit, 2-3, de parcial que feia que l’acumulat fos de 8-6, avantatge , però no decisiva pels bagencs. Els gols dels minoristes en aquest quart anotats per M Puerta, R Serra i I Rey.

No va ser fins el darrer període de joc que els jugadors del CN Minorisa agafaren el ritme golejador, amb un rival castigat pel ritme de partit i infringien un parcial de set de tennis 6-2 als gironins. Els gols dels de casa obra de M Puerta, A Batanés, 2, A Luján I Rey i J Lupón.

Arbitratge a càrrec de JM Fuentes i A Llovera. Van assenyalar 4 expulsions a jugadors locals, per 7 expulsions i 5 penaltis als visitants.

Parcials: 1-2, 4-2, 3-2, 6-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: V Chircu, M Puerta 4, ME Bianco, R Serra 2, A batanés 3, A Luján 1, I Rey 2, J Lupón 1, P Gil i P Monné.

CN Banyoles/GEiEG: R Riera, A Carretero 1, M Nadal, M Gatuy 1, P Gayà, E Colprim, J Roger 1, M Masdevall 3, J Font, M Jordà i M Riera 1.