Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

Waterpolo.- Lliga Catalana Juvenil Masculina

10 Desembre de 2019

CN MINORISA 11 - BIWPA CN SANT FELIU B 7

El juvenil del CN Minorisa va saber fer que tot funciones tal com el guió marcava per a imposar-se a un rival que encara no havia sumat cap triomf, però que era capaç de plantar cara a tots els equips a qui s’enfrontava.

Ben aviat es va mostrar la dificultat que oferia l’equip del Baix Llobregat, doncs, en no res es posaven 0-2 en el marcador. La resposta bagenca va ser immediata, amb gols de M Puerta, A León i dos de M E Bianco  feien que s’arribés a la fi del primer quarta ja per davant en el marcador, 4-3.

El segon període va ser similar, amb triomf mínim dels de casa, 3-2, que van desaprofitar una pena màxima per ampliar la diferencia en el marcador. Els anotadors manresans van ésser M Puerta, E Masplà i LL Marco.

Després del canvi de camp va arribar el quart decisiu, doncs, els de D Calvo firmaven un 3-0, A León i dos de M Puerta que feien que a manca dels darrer temps de joc el marcador fos prou ampli 10-5.

Amb tot decidit el darrer quarta va ser pels sanfeliuencs per 1-2 , amb anotació dels de casa de J Lupón.

Parcials: 4-3, 3-2, 3-0. 1-2.

Alineació i golejadors del CN Minorisa: I Chircu, R Fargas, M Puerta 4, ME Bianco 2, R Serra, A Batanés , LL Marco 1, A León 2, E Masplà 1, I Rey, J Lupón 1, P Gil i P Monné.