Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió - 7-12 2a FASE

 

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

Bon resultat l’ obtingut pel CN Minorisa en el partit d’anada de la eliminatòria que juguen davant el CN Granollers B. El partit, jugat dilluns vespres, va ser molt anivellat i només una victòria mínima dels bagencs en el segon període va trencar aquesta igualtat. Només es un gol de diferencia però a la vegada significa un reforç moral pels de D Calvo vers al partit de tornada que s’ha de jugar dissabte proper a les 12 a les municipals manresanes.

El primer quart va ser el menys golejador, amb un gol per banda. Van ser els manresans qui anotaren primer,, R Ruiz posava el momentani 0-1 que va tenir resposta immediata dels locals.

El segon quart va marcar una mica el desenvolupament del partit, doncs, els bagencs es posaren per davant, 1-2, R Ruiz en superioritat i LL Mayol el 2-3, després de l’empat vallesà. Així el CN Minorisa aconseguia arribar a la meitat del partit per davant en el marcador.

Després del canvi de camp, reacció fulminant dels amfitrions per assolir la primera i única avantatge en el lluminós, 4-3, una reacció que va tenir resposta en les files dels de la riba del Cardener, essent els encarregats de fer la arribar al marcador LL Mayol i I Ruiz.

Faltaven vuit minuts i tot estava per decidir, però, la bona actuació en bloc, sobre tot en la part defensiva, ben recolzada pel porter J Mendoza, va fer que l’empat momentani a 5 gols aconseguit pels de casa, canvies fins  un 5-7, amb anotacions d’E Masplà i O Muns. Dos gols d’avantatge que els amfitrions reduïren a un sol a un minut escàs per arribar a la fi del partit.

Entre les anècdotes del partit, la alineació en el mateix set dels germans Serra, Xavier i Roc, el primer amb 23 anys el segon amb només 14.

Arbitratge a càrrec de E Iñesta i D Trojan. Van assenyalar tres exclusions per banda.

Parcials: 1-1, 1-2, 2-2, 2-2

Alineacions i golejadors_ CN Granollers B : M Munt, D López 1, D Espinoza, G Costafreda, C Riesco, S Giméno 2, A Riesco 1, G Valero 1, J Asenjo 1, M Cordero i A Laguna.

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 1, R Ruiz 2, X Serra, O Muns 1, LL Mayol 2, I Ruiz 1, K Muñoz, R Serra i J Mendoza.

.