Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

CN MINORISA A 16 - GEIEG 6

El CN Minorisa va sumar uns punts precisos per seguir aspirant a mantenir la categoria. La visita dels gironins era una oportunitat que no es podia deixar passar per a puntuar i els jugadors de D Calvo , des del primer moment, van sortir a per totes, d’aquesta manera van encarrilar el partit cap a un triomf ampli que marca distancies entre ambdós sets.

El primer quart va ser el d’E Martínez, que va signar tres gols, el que encetava el marcador en superioritat. L’acompanya en la faceta golejador M Puerta. El 4-1, indicava que s’estava en el bon camí.

En el segon període l’allau de joc i gols manresà va seguir, 3-2, amb els dos gols visitants anotats de pena màxima. Per part bagenca R Ruiz, amb dos gols, un en superioritat i l’altre de pena màxima i E Masplà, feien que s’arribés a l’equador del partit amb avantatge 7-3, amplià però que encara s’havia de consolidar per assegurar els punts.

Després del canvi de camp nou recital del CN Minorisa, 4-2, amb gol d’O Muns, E Masplà, R Ruiz en jugada d’home de més i M Puerta. Tot quedava sentenciat amb l’11-5.

Els darrers vuit minuts van ser un calvari pels forasters, doncs, amb el partit i les forces perdudes es van convertir en comparsa davant el bon joc dels amfitrions. K Muñoz en dues ocasions, L Mayol, E Masplà i R Ruiz, en superioritat, plasmaven la diferencia de joc en el marcador.

Arbitratge a càrrec de C Núñez i T Bruno. Van assenyalar quatre exclusions i tres penaltis a jugadors locals per sis exclusions i un penalti als visitants.

Parcials 4-1, 3-2, 4-2, 5-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 3, M Puerta 2, R Ruiz 4, G Lafoz , O Muns 1, X Pelegrín , I Ruiz 1, K Muñoz 2, E Martínez 3, A León, L Mayol1, L Villaró.

GEiEG: M Franco, E Sangenís 1, I Font, B Jonama 1, L López, A Ballesteros 2, E Verges 1, R Llaurador, M Gatiu i C Vilalta.