Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

CN MINORISA 5 - CN VALLIRANA 12

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

Res van poder fer els jugadors de D Calvo en la visita del segon classificat, el CN Vallirana, un equip aspirant a retornar a la lliga estatal de 2ª divisió, d'on van baixar la temporada passada.

Els visitants van sortir decidits a solucionar el partit i no haver de patir. Esperaven la victòria i una ensopegada del CN Poble Nou, que no es va produir. Així, en el primer quart, mig de tanteig , ja s’imposaren 0-2.

En el segon període, continuaren ofegant l’atac manresà, que només de penalti, anotat per R Ruiz, superaven la porteria visitant, mentre ells arribaven al repòquer de gols.

Amb 1-5 s’inicià la segona meitat del partit. L’orgull dels bagencs va fer que reaccionessin per apuntar-se aquest període 3-2, amb gols de X Serra. E Martínez, en superioritat i R Ruiz. El marcador s’ajustava fins al 4-7. Suficient per somiar en un miracle. Però els darrers vuit minuts de joc van fer despertar al CN Minorisa que veien com els de Vallirana els castigaven amb un 1-5, gol dels amfitrions de R Ruiz.

Arbitratge a càrrec de J López i X Boladeras. Van assenyalar cinc exclusions i un penalti a jugadors locals idèntiques xifres als visitants.

Parcials: 0-2, 1-3, 3-2, 1-5.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: I Prieto, X Serra 1, M Puerta, R Ruiz 3, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, E Masplà, E Martínez 1, A Leon, L Mayol i L Villaró.

CN Vallirana: S Sánchez, S Calomardo, M Aguayo, N Cucurull, A Romero, P Martínez 1, E Colet, J Castaño, O Israel 1, A Avilés 1, M Froreich 6, A Contreras 3 i J Parra.