Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

CN GRANOLLERS B 10 - CN MINORISA 10

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

El CN Minorisa , en un partit discret, va aconseguir sumar el punt que els calia per a conservar la categoria .

El partit, jugat en piscina de màximes dimensions i descoberta, va tenir moltes alternances en el marcador, fent patir a manresans i al seu públic, i als jugadors del CN Banyoles pendents del resultat del partit, doncs, eren els altres implicats per a salvar la categoria.

Encetà el marcador K Muñoz en superioritat numèrica, per a empatar poc després del vallesans. R Ruiz, de llançament directe, tornava a posar en avantatge als de D Calvo, per donar la volta al marcador els locals en el tram final del quart.

Similar va ser el segon període. Poc adaptats a la piscina els bagencs no trobaven la forma de superar a un rival amb poca banqueta. Empat de L Mayol i E Masplà, després d’un bon contra atac i xut directe posava per davant al CN Minorisa. Semblava que s’havia trobat la clau, però no va ser així, en un final de període desafortunat els de Granollers aconseguien arribar a la meitat del partit per davant 5-4.

El decans llarg no va modificar l’escenari. Els vallesans aconseguien el  6-4, que encenia la llum d’alarma i més quan els manresans desaprofitaven una pena màxima i una ocasió sols davant el jove porter local. Així i tot, L Mayol, anotava el segon penalti favorable del període i E Masplà aconseguia empatar amb assistència de E Martínez. Restava un quart i tot estava per decidir.

Els amfitrions foren els primers en anotar, amb resposta en superioritat de X Pelegrín. L Mayol tornava a donar avantatge als del centre de Catalunya, que tenia replica local doble, per posar-se 9-8 a manca de 1:47, malgrat jugar amb un de menys des del 2:34 pel final. Els nervis pesaven en els braços dels jugadors bagencs, que amb dos gols més de L Mayol deixaven en anècdota l’empat final dels amfitrions a manca d’un sol segon

Arbitratge a càrrec de X Buch i X Mármol. Van assenyalar sis exclusions temporals i dos penaltis a jugadors locals per tres exclusions temporals als manresans.

Parcials: 3-2, 2-2, 1-2, 4-4.

Alineacions i golejadors: CN Granollers B: A Riesco, D López 5, D Espinoza 2,, E Fernández, G Costafreda 2, S Gimeno 1, E Garrido, E Asensio, A Laguna. 

CN Minorisa : I Prieto, E Masplà 2, M Puerta, R Ruiz 1, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 1, I Ruiz, K Muñoz 1, E Martínez, A León, L Mayol 5.