Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

CN MINORISA 11 - CN SABADELL B 10

Els sis gols que portaven el B del CN Sabadell del partit d’anada feia que el partit fos un veritable repte pels jugadors del CN Minorisa, així i tot, el repte de superar a un rival que s’havia mostrat a un nivell altíssim durant tota la temporada encoratjava als manresans.

El primer quart va ser pels vallesans, que remuntaren el gol inicial de X Pelegrin, en superioritat, per acabar amb una  avantatge de dos gols , 1-3, amb el cop moral d’encaixar el tercer a manca de només dos segons per la conclusió del període. Dos gols des de la boia havien fet mal a la defensa dels amfitrions.

Lluny de baixar els braços, els jugadors de D Calvo, van afinar la punteria convertint aquets vuit minuts en un autèntic festival golejador, 5-4. Els braços encarregats de marcar per part bagenca, R Ruiz, dos , M Puerta i LL Mayol.

Amb un ajustat 6-7 s’arriba a la meitat del partit. Tot per decidir , però la eliminatòria molt costa a munt pels jugadors del CN Minorisa.

Les defenses s’ajustaren en el tercer temps de joc, els forasters veieren com els hi anul·laven al boia i malgrat disposar de jugades de superioritat ambdós sets, el marcador només és va moure amb un gol per banda, el de casa anotat per  M Puerta.

El partit estava complicat però la fe va fer que els jugadors manresans fessin un magnífic quart final, 4-2, amb dos gols de Ll Mayol, un de R Ruiz i A León , assolien una victòria important davant un equip tant jove, com potent i amb futur.

 

Arbitratge a càrrec d’A Poza i I Dimitrov. Van assenyalar sis exclusions a jugadors locals per quatre als visitants.

Parcials:1-3, 5-4, 1-1, 4-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa : I Prieto, E Masplà, M Puerta 2, R Ruiz 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrin 2, I Ruiz, R Serra A León 1, L Mayol 3, J Mendoza.

 

CN Sabadell B:  A Garcia, J Bonet, G Soler, M Tellas 4,  B Copons, A Roca, M González, A Ansio, M Rodríguez, J Martínez, A Moya, F Moreno i L Ribe.