Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

CN MINORISA 8 - CN GRANOLLERS B 8

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

Amb l’empat assolit aquest dissabte el CN Minorisa masculí absolut aconsegueix imposar-se al CN Granollers en aquesta eliminatòria per la classificació final. Els de D Calvo, que havien guanyat a domicili als del Vallès per un sol gol, van sortir convençuts de les seves possibilitats, però va ser després d’un treball dur, no aconseguint igualar la sortida del rivals fins a ben entrat el tercer període.
El primer quart va ser preocupant, doncs els forasters aconseguiren situar-se 0-2 en el marcador i semblaven imposar-se amb certa comoditat als bagencs, els quals, de la mà de M Puerta ajustaven el resultat fins l’-12, en que finalitzaria aquest primer quart. Després d’un segon temps sense gols, malgrat les nombroses ocasions de superioritat que disposaren ambdós sets, més els visitants, fent que s’arribés a la meitat del partit amb un 1-2 que ho deixava tot per decidir.

No va ser fins ben entrat el tercer període que els del CN Minorisa agafaren per primer cop la davantera en el marcador, imposant-se en el període per 2.3, amb gols locals de M Puerta, O Muns i K Muñoz. Des d’aquell moment, els empats s’anaven repetint, però sempre per davant els de la Catalunya central. El quart període va seguir aquest argument, però amb una gran eficàcia dels atacs, essent el parcial definitiu d’empat a quatre gols. Els de casa anotats per R Ruiz i K Muñoz, aquest amb tres dianes.

Arbitratge a càrrec de S Galindo i P Segurana, Van assenyalar onze exclusions a jugadors locals per sis als visitants.

Parcials: 1-2, 0-, 3-2 i 4-4.

 

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà , M Puerta 2,  R Ruiz 1, X Serra, O Muns 1, LL Mayol , I Ruiz , K Muñoz 4, R Serra i J Mendoza

CN Granollers B : M Munt, D López 1, A Tomàs, C Ventura 2, C Riesco 2, A Riesco 2, G Valero 1, M Cordero i A Laguna.