Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

 

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió

20 Novembre de 2019

CN MINORISA 8 - CN SANT FELIU B 8

Malgrat l’empat a vuit gols significava el primer punt en la taula classificatòria, l’empat va deixar un mal regust als jugadors de D Calvo, que a mitjan del darrer quart anaven amb dos gols d’avantatge en el lluminós, 8-6 i veia com els visitants els empataven a manca de només 15 segons per a la fi del partit.

Els manresans van anar sempre per davant en el marcador, amb contats empats dels visitants, així, el primer quart va marcar el que seria el partit, gol d’O Muns que inaugurava el marcador, per empatar els santfeliuencs de pena màxima. Empat a un amb el qual s’arribava a la fi dels primers vuit minuts.

El segon període va ser el més favorable als bagencs, 3-1, amb gols de M Puerta, ME Bianco i I Ruiz, aquest darrer en superioritat, que permetia arribar a l’equador de la confrontació amb un 4-2 esperançador pels amfitrions.

Després del canvi de camp semblava que el CN Minorisa marxava definitivament a l’arribar a meitat del quart a un 6-3, gols de M Puerta i R Ruiz, però la resposta forastera va ser immediata, amb només 14 segons feien el 6-4, per apropar-se al 6-5 i haver de salvar dues inferioritats consecutives els jugadors de D Calvo.

Amb tot per decidir, però bones sensacions, s’endegava el darrer quart, doncs G Lafoz , de pena màxima i I Ruiz posaven el 8-6 en el lluminós. Llavors arribà la remuntada visitant que deixava  sense el premi de la victòria als jugadors manresans.

Arbitratge a càrrec de C Núñez i A Ardanuy. Van assenyalar set exclusions i un penalti a jugadors manresans i  sis exclusions i un penalti als visitants.

Parcials: 1-1, 3-1, 2-3, 2-3.

Alineacions i golejadors:  CN Minorisa: I Prieto, ME Bianco 1, M Puerta 2, R Ruiz 1, G Lafoz 1, O Muns 1, X Pelegrín, I Ruiz 2, K Muñoz, T sala, Ll. Mayol, Ll Villaró.

CN Sant Feliu B: P Gibanell, M Marqués 2, A Diaz, A Iceta, V Ucles 1, A Fernández, E Cat, C Blasco, J Williams, N Ferràs 1, F Fuentes, J Fernández 4, D Diaz.