Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 3ª Divisió

CN MINORISA B 8 -  CN REUS PLOMS 17

titulo

El B del CN Minorisa no va poder frenar l’allau golejador d’un “Ploms” amb dos martells golejadors molt encertats en el partit , doncs, entre dos jugadors vana notar quinze dels disset gols visitants,  , JM Aquerreta 6 i ,R Miralles 9.

La resposta golejadora manresana també va quedar limitada a tres jugadors, E Martínez, quatre gols, i amb dos cadascú, I Khalil i R Serra, el més jove de tots amb només tretze anys.

El primer quart ja va ser per els tarragonins, 2-5,  que només amb l’empat a un gol d’E Martínez, veieren certa resposta dels bagencs. El segon període va resoldre’s amb un nou parcial contundent, 1-5, gol també d’E Martínez , l’únic dels amfitrions que havia anotat fins arribar a la meitat del partit. Un 3-10 que ho deia tot era el que senyalava el lluminós a l’equador del partit.

Amb tot decidit, l’equip que entrena el manresà O Baella va treure el peu de l’accelerador i el tercer parcial va ser més ajustat, 1-3, per tancar el partit amb un empat a 4 en el darrer dels períodes que parla de la lluita dels minoristes fins a la fi de l’enfrontament a pesar del resultat contundent en contra.

Arbitratge a càrrec de R López i R Cuní. Van assenyalar onze exclusions i un penalti a jugadors locals, per nou exclusions als visitants.

Parcials: 2-5, 1-5, 1-3, 4-4.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa B: V Chircu, C Jódar, J Flores, A Batanés, A Marín, E Martínez z4, V Khalil 2, M Cerezo, R Serra 2, T Sala, D Solernou, M Bianco i P Monné.

CN Reus Ploms: G Martin, I Álvarez, M A Pollino, E Vives, JM Aquerreta 6, A Andrino, R Miralles 9, C López, P Bellido, M Recio 2, S Paredes.

.

Waterpolo.- Lliga Catalana Masculina de 3ª Divisió