Waterpolo.- LLiga Estatal Femenina de 1ª Divisió

Waterpolo.- LLiga Estatal Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- LLiga Estatal Femenina de 1ª Divisió

CN MINORISA  6 - CN CATALUNYA 16

Partit distret a la municipal manresana entre el CN Minorisa i el CN Catalunya, un dels aspirants a l’ascens a la Divisió d’honor, amb un equip potent que va mostrar que les seves aspiracions son fonamentades.

El CN Minorisa va oferir una bona resistència, mentre van aguantar les forces. Així, el primer quart va ser un festival golejador, 3-5, sempre les barcelonines per davant, però sense renunciar a rés per part de les de Peirón, que amb dos gols d’A Bisbal i un de J César, en superioritat posaven pressió a les seves rivals.

Després d’aquest intercanvi de gols, el joc es va asserenar i en la segona  part només hi va haver un gol, va ser per les visitants. Amb 3-6 s’arribà a la meitat del partit.

Després del descans llarg, les gracienques van fer seu el partit i amb dos parcials contundents, sobre tot el del darrer quart, 3-7, van sentenciar el partit. Això si, sense que les manresanes renunciessin a la lluita. Els tres gols bagencs en el darrer quart anotats per A Bisbal, dos i J César.

Arbitres J Sánchez i S Massó.

Parcials: 3-5, 0-1, 0-3, 3-7.

M Sala, R Solernou, G Gerschocovsky. A Toribio, C Puerta, I Peirón, E Noguera, L Muns, J César 2, A Bisbal 4.

CN Catalunya:  A Domínguez, C Nelly 3, A Carrasco, L Rion 1, M Sagrera 1, E Pirat 1, M Terr´2 2, N Vidondo 3, M Campillo, L Sánchez 3, J Figueroa 2.