Waterpolo.- LLiga Estatal Femenina de 1ª Divisió

CW 98-02 15 - CN MINORISA 11

titulo
Waterpolo.- LLiga Estatal Femenina de 1ª Divisió

En un partit que es va decidir en el tram final, el CN Minorisa va oferir una digna resistència a les jugadores navarreses. Les de Peirón van ser capaces d’anar per davant en molts trams de l’enfrontament, així, només començar, A Bisbal, L Muns i la mateixa Bisbal, ara en superioritat posaven el 0-3 en el marcador. S’encarava bé, però en un vist i no vist, les amfitriones donaven la volta al marcador per arribar al final dels primers vuit minuts per davant 4-3.

Gairebé calcat va ser el segon quart, dos gols de L Muns i un de J César posaven en avantatge a les bagenques, l 4-6. La reacció de les de casa empatava a sis, per ser G Gerschosky i L Muns les que donaven la replica al gol de les amfitriones per arribar a l’equador del partit 7-8.

Després del canvi de camp les de Pamplona van trobar la manera d’ofegar l’atac manresà, firmant un parcial de 3-1, amb gol de C Puerta, el 10-9, que encara donava esperances a les de Peirón. Esperances que es van diluir per la pèrdua de forces que va fer que malgrat els dos gols d‘A Bisbal, no poguessin parar a les del W 98-02.

Arbitratge a càrrec de M Fernández i U Martín.

Parcials: 4-3, 3-5, 3-1, 5-2.

Alineacions i golejadores: CW 98-02: P Hoyos, Y Echave 3, C Santamaria, Y Mujika, A Argermund 2, L Cuervo 2, A Remiro, N Reynolds, A Manzano, C López, A Cuervo 8, M López i A Ilundain.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, G Gerschosky 1, A Toribio, C Puerta 1, I Peirón, L Muns 4, J César 1, A Bisbal 4, A César, M Solà.