WATERPOLO LLIGA NACIONAL FEMENINA DE 1ª DIVISIÓ

UE HORTA 10 - CN MINORISA 3

181110-Abs. Fem. UE Horta vs CN Minorisa-4099.JPG
WATERPOLO LLIGA NACIONAL FEMENINA DE 1ª DIVISIÓ
WATERPOLO LLIGA NACIONAL FEMENINA DE 1ª DIVISIÓ

Després de la victòria davant el CW Marbella, les jugadores d’A Peirón, anaven a la piscina de l’UE Horta convençudes de les seves possibilitats, la qual cosa semblava que anava ben encarrilat fins a la meitat del partit, a la que s’arribà amb un ajustat 3-2, amb gols bagencs obra d’A Bisbal i L Muns, el primer en jugada individual, entre Laia ho feia en superioritat numèrica.

Tot va canviar després del descans de 5 minuts i el canvi de camp. Les barcelonines van saber frenar l’atac manresà, ofegant a les seves jugadores més incisives, amb una bona defensa, que les manresanes no sabien com superar. Aquesta situació va provocar certa precipitació, que les amfitriones van saber aprofitar per infringir un parcial contundent, 3-0, que pràcticament sentenciava el partit.

Les bagenques no volien donar el braça a tòrcer, però, la seva lluita , va ser poc efectiva i el premi es va reduir a un sol gol, anotat per A Bisbal en superioritat , mentre les de casa anotaven 4 gols que feien que el marcador s’eixamplés fins al 10-3 final que feia mal a la moral de les manresanes.

Arbitratge a càrrec de F Bedoya i U Martín. Van assenyalar 10 exclusions a jugadores locals per onze i una pena màxima a les visitants.

Parcials : 2-1, 1-1, 3-0, 4-1.

Alineacions i golejadores: UE Horta: A Caldú, B Mues, A Segurana, N Grau 1, M Jiménez 1, E Alegre 1, P López 1, M bargalló 2, MF Pérez 2, Z Quesada, M Rey, P Carcereny 1, A Muñoz.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, J Boixader, G Gerschovsky, A Toribio, C Puerta, N Gómez, E Noguera, L Muns 1, I Gómez, A Bisbal 2, I Peirón, M Sala

RESULTATS

 LEIOA WLB- C.D.N. BOADILLA                                     11-13

A.E. SANTA EULALIA - C.N. CATALUNYA                      6 - 12

U.E. HORTA - C.N. MINORISA                                        10 - 3

WATERPOLO MARBELLA - C.W. DOS HERMANAS     10 - 11

C.N. CUATRO CAMINOS - C.D. WATERPOLO 98 02    8 - 10