Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

CN MINORISA 9 - CD WATERPOLO 98 02 12

El CN Minorisa no va perdre la cara al partit en cap moment davant un rival potent i expert en les lligues estatals, doncs, les navarreses , des de fa moltes temporades, juguen entre la Divisió d’honor i la primera divisió. Això si, sempre van anar per davant les visitants.

El primer periode va ser per a elles per 2-3, amb les manresanes anant a remolc de dos gols, 0-2 i gol d’I Peirón i 2-3, de la mateixa I Peirón, per tancar el primer parcial.

L’inici del segon quart de joc va  portar el màxim d’emoció al partit, doncs, amb gols de C Puerta, aprofitant el rebot d’un penalti ben aturat per la portera navarresa i A Bisbal, en superioritat posaven a les de casa per davant en el marcador.  Va ser un 4-3, il·lusionant, però poc consistent, doncs, tres gols consecutius de les pamploneses va fer que s’arribés a la meitat del partit 4-6.

Després del canvi de camp de mig partit les de Peirón no renunciaren a lluitar pels punts, i A Bisbal posava l’equip a un sol gol de diferencia, 5-6, el mateix que G Gerschocosky, resolent una superioritat numèrica, 6-7, però les visitants, en un bon final de part aconseguiren repetir el parcial dels anteriors períodes de joc 2-3 i allunyar-se fins a 6-9 a manca dels darrers vuit minuts de joc.

Llavors, el 6-10, sentenciava el partit, i el recital golejadors d’A Bisbal, tres gols en aquest quart, només servia per un meritori empat a tres parcial i un resultat digne de 9-12, en un partit ben lluitat per les manresanes.

Arbitratge a càrrec de S Massó i M Fernández. Van assenyalar onze exclusions a jugadores locals per set i un penalti a les visitants.

Parcials: 2-3, 2-3, 2-3, 3-3.

Alineacions i golejadores: CN Minorisa: L Puiggròs, T Gómez, J Boixader, G Gerschocosky 1, A Toribio, C Puerta 1, I Peirón 2, E Noguera, L Muns, N Gómez, A Bisbal 5, A César, M Sala.

CD Waterpolo 98 02: P Hoyos, Y Echave 2, C Santamaria, J Mujika, A Jean 1, L Cuervo, A Remiro, NM Reynolds 3, C López 1, M Lacruz, A Cuervo 3, M López 2, A Ilundain.