Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

CW DOS HERMANAS  15 - CN MINORISA 7

 El partit es va fer massa llarg per les jugadores de Peirón en el primer partit del seu desplaçament a terres andaluses .

El CW Dos Hermanas, un dels clubs que ha jugat  competició europea no fa masses temporades i que va baixar de categoria la temporada passada, va saber esperar la seva oportunitat per colpejar a les inexpertes manresanes que havien mantingut l’empat fins a l’equador del partit, 4-4, després d’imposar-se per la mínima en el primer quart de joc.

La veterania i categoria de les sevillanes va fer que, en un moment de debilitat, sorprenguessin a les bagenques que van veure com els queia un allau de gols en el tercer període de joc, 6-1, que sentenciava el partit i deixava com a sobrant el quart període.

Bon partit, dels que donen un plus en la progressió de les manresanes.

Arbitratge a càrrec de B Perelló i G Mata. Van assenyalar sis exclusions temporals a jugadores locals per deu i una pena màxima als visitants.

Parcials: 2-3, 2-1, 6-1, 5-2.

Alineacions i golejadores: CW Dos Hermanas: R Díaz, M Remsel 1, X Sánchez 7, MD Salguero, C Calvo, A Medina, C Garzón 2, J Hurtado, A Bartolomé 1, L Frometa 3, L Medinilla 1, J Ocaña i A Roldán.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, T Gómez, G Gerschoscky 1, A Toribio, C Puerta 1, I Peirón, E Noguera, L Muns 2, N Gómez, A Bisbal 3, A César, M Sala.