Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

 

CW MARBELLA 7 - CN MINORISA 7

 

El partit dominical d’aquest desplaçament amb doble partit de les manresanes a Andalusia va resoldre’s amb un valuós empat a casa d’un rival directe.

Les bagenques van portar el pes del partit i van anar per davant, gairebé durant tota la confrontació.

Ambdós sets mostraren un gran coneixement del seu rival, la qual cosa va fer que el marcador fos curt. El primer període va ser pel CN Minorisa, que amb gols d’I Peirón i A Bisbal es posaven 0-2, resposta mínima marbellí, i de nou I Peirón anotava per finalitzar els primers vuit minuts amb un prometedor 1-3.

Similar va ser el segon quart, però les amfitriones va estar més encertades cara el gol, 2-1, per a elles, essent el gol de les del cor de Catalunya d’A Bisbal. Amb 3-4, el tercer gol local en el últim segon de joc del quart,  s’arribà a la meitat del partit. Nervis a la graderia i a l’aigua per la incertesa del resultat.

En el reinici del partit, després del canvi de camp, les malaguenyes empataren a quatre gols, empat que C Puerta va trencar , per permetre a l’equip bagenc arribar als darrers vuit minuts per davant en el marcador.

Quan A Bisbal, de pena màxima, posava el 4-6 en el marcador, semblava que els punts vindrien cap el principat, però , la reacció de les andaluses va fer que en un moment aconseguiren anivellar el partit a sis gols. Quedava molt per jugar i tot era possible. De nou A Bisbal anotà un gol, el seu quart, que posava el 6-7 en el marcador. Les de Peirón havien anat tot el partit per davant, però el darrer empat de les jugadores de la piscina David Meca, ja no el varen poder trencar, malgrat de disposar de dos llançaments perillosos que no van poder superar la portera rival. 

Arbitratge a càrrec de A Hernández i  ML Lombilla. Van assenyalar sis expulsions i dos penaltis a les jugadores locals, de les qual les manresanes van fer pujar una superioritat i les dues penes màximes,  per dotze exclusions a les visitants, només una es va convertir en gol.

Parcials:1-3, 2-1,1-1,3-2.

Alineacions i golejadores: CW Marbella: V Aguado, C Parra, E Díaz, A Vizcaino, L Dueñas 3, C Moreno 1, S Amaya, M Anillo,, C Caro, S Díaz 2, C Ramírez,D Dueñas 1, M Piña.

CN Minorisa: L Puiggròs, N Gómez, J Boixader, G Gerschoscky, A Toribio, C Puerta 1, I Peirón 2, E Noguera, L Muns, J César , A Bisbal 4, A César i M Sala.