Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

CN. MINORISA 9 - CN. CUATRO CAMINOS 10

De la mà d’A Bisbal, transformant una pena màxima,  va inaugurar el CN Minorisa el marcador, avantatge a que va durar poc, doncs, les madrilenyes en un minut s’havien situat per davant amb dos gols de S Fernández.  L’1-2 ja no es va moure fins a la fi dels primers vuit minuts de joc.

Llavors arribà un segon període de clara superioritat de les davanteres sobre les defenses, sumant fins a vuit gols, quatre per cada equip,els de casa repartits així, dos per L Muns, i un per J César i A Bisbal, aquest significava l’empat a cinc gols, a manca de 37 segons per arribar a l’equador del partit, però 12 segons després les madrilenyes anotaven el gol que les permetia arribar al canvi de camp en avantatge encara que fos mínima.

Tot estava obert, però en l tercer temps de joc va ser per les madrilenyes, que van saber tancar la seva porteria i amb dos gols s’apuntaren el parcial i agafaven una avantatge important en el marcador 5-9 cara al seu objectiu d’endur-se els punts de la municipal manresana.

Dos gols d’A Bisbal i un de J César posaven l’empat en el lluminós a manca de 3 minuts i mig per la conclusió. Els punts estaven més a prop per les jugadores de Peirón. Intercanvi d’oportunitats davant d’ambdues porteries i el públic gaudint del joc que desplegaven les waterpolistes d’ambdós equips, per ser les castellanes qui anotaren abans, un gol que feia mal a l’equip bagenc, que a més a més rebia el que semblava la estocada definitiva a manca d’un minut 8-10. Tot semblava decidit i aixì va ser malgrat el gol de la màxima golejadora de la categoria A Bisbal que donà una esperança a les minoristes a 28 segons pel final, esperança que no es va poder convertir en realitat.

Arbitratge a càrrec de G Zegri i D Román. Van assenyalar  tretze exclusions i dos penaltis a jugadores visitants per nou i un penalti als locals.

Parcials: 1-2, 4-4, 0-2 i 4-2.

Alineacions i golejadores: C Juan, L González, L Benito, C Benito 1, M Almoguera, E Quevedo 1, A Martín 1, C Puentes, M Ona 2, M Arias, E Castileo 1 i S Fernández 4.

CN Minorisa: L Puiggròs, T Gómez, N Gómez, G Gerschovscky, A Toribio, C Puerta, I Peirón, E Noguera, L Muns 2, J César 2, A Bisbal 5, A Cèsar i R Solernou.