Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

 

titulo
Waterpolo.- Lliga Nacional Femenina de 1ª Divisió

CN MINORISA 12 - AE SANTA EULALIA 9

Gran partit el viscut ahir al complex de les piscines municipals de Manresa. CN Minorisa i AE Santa Eulalia, dos rivals coneguts i amb múltiples interrelacions, es trobaven per lluitar per uns punts de prestigi i de manteniment d’estatus. Al final la victòria va ser per les bagenques que van quallar un partit gairebé rodó i que els ha de servir com un veritable xec amb molts seriós desconfiança per la seva consolidació en la categoria i fer un pas cap a unes aspiracions futures més agosarades.

El primer quart va ser de tanteig, només un gol per equip, d’I Peirón el manresà. Les defenses havien dominat.

Com si fos un altre partit, el segon període, va ser de clar domini dels atacs, amb millor encert per part de les del centre de Catalunya que en un pocs minuts es situaven 4-1, amb dos anotacions de J Cèsar i un d’A Bisbal. Això va fer despertar a les hospitalenques, que llavors van entrar en un intercanvi de gols, vistós, amb gols locals signats per A Bisbal, A César i L Muns, que tancaven el parcial per 6-3 i donaven un coixí de tres gols, important en l’equador del partit.

No baixaren els braços les jugadores de l’ex tècnic del CN Manresa ,Jordi Timblau, que s’apuntaren el tercer parcial, 2-3, amb gols minoristes d’A Bisbal i J Cèsar, pletòrica en l’enfrontament d’ahir.

El 9-7 que senyalava el marcador al principi del darrer quart no era decisiu, però L Muns, imparable, posava el 10-7. Semblava que s’encarrilava de manera clara el triomf amfitrió, però, sense gairebé donar temps a gaudir de l’avantatge les de Santa Eulalia posaven el 10-9. Nervis, ris de que el gran treball quedés sense premi, però, com no, J Cèsar anotava el 11-9, que feia mal a la moral de les visitants, per a rematar L Muns, amb el seu tercer gol particular, la victòria merescuda de les jugadores d’A Peirón.

Arbitratge a càrrec del madrileny A Monroy i el basc U Martín. Van assenyalar set exclusions a jugadores visitants per dotze a les locals.

Parcials: 1-1, 6-3, 2-3, 3-2.

Alineacions i golejadores: CN Minorisa : L Puiggròs, R Solernou, N Gómez, G Gerschovscky, A Toribio, C Puerta, I Peirón 1, E Noguera, L Muns 3, J Cèsar 4, A Bisbal 3, A Cèsar 1 i M Sala.

AE Santa Eulalia, I Costa, M Pérez, M Perarnau, S Garcia, M Gómez, A Pino, L Mato, C Rodríguez, Blanca Batlle, Julia Hurtado, N Sento, Judit Pujol i C Altamiras.