Waterpolo - Recital atacant de l'absolut femení

Les de Jordi López van guanyar per 6 a 14 a la UE Horta

peiron.jpeg

Dimarts 20 d'abril de 2021

Les noies de Jordi López es van mostrar intractables en el seu desplaçament a Horta. Les bagenques es van mostrar molt efectives, apuntant-se els quatre parcials, només el segon de manera ajustada.

El gol inicial va ser per les barcelonines, però la resposta de les de la Catalunya Central va ser immediata i amb gols de G Vadillo 2, I Peirón i J César, arribaren al final dels primers vuit minuts en avantatge 2-4, en el segon, el més ajustat, el parcial va ser d'1-2, gols manresans de G Vadillo i MY Fernàndez, això si, desaprofitant un penal.

El canvi de camp no va frenar la gana de gol de les visitants i un nou parcial contundent 1-4, amb gols de H Vicente, G Vadillo i J César 2, sentenciaven el partit.

Els vuit minuts restants van ser una continuació del que havia passat fins al moment i amb gols de L Flores, H Vicente, MY Fernàndez i I Peirón s'arribava al resultat final.

Arbitratge a càrrec d’E Tarriño i R Màrmol.

Parcials: 2-4, 1-2, 1-4, 2-4.
Alineacions i golejadores:
UE Horta: T Valls, C Trillo 2, C Miralles, C Montes, I Ferrando, J Gascó. M Font, I Sanatella, G Pascual 2, J Teneforo, L Muñoz 1, L Grau 1.
CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, M Coll, A Toribio. H Vicente 2, L Flores 1, I K Bianco, MY Fernàndez 2, J César 3, G Vadillo 4, I Peirón 2, J Peirón.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.