Waterpolo - Recital golejador de les visitants

L'absolut femení va caure per 5 a 18 amb el CN Sabadell B

181110-Abs. Fem. UE Horta vs CN Minorisa-3553.JPG

Diumenge 11 d'abril de 2021

Res van poder fer les jugadores de Jordi López per aturar l'allau golejador de les B del CN Sabadell, que es van mostrar com un equip amb molt de futur, però ja amb jugadores d'una realitat contrastada. També van pagar les manresanes desaprofitar ocasions de gol tan clares com poden ser fins a quatre penes màximes, que no van saber convertir en gol, això no desmereix el seu treball davant un equip superior, amb jugadores que en un futur immediat estaran en l'elit del waterpolo femení.

La igualtat en el marcador va durar molt poc, doncs, al gol inicial vallesà, van respondre les amfitriones amb un altre de Judit Cèsar en superioritat, després d'aquest empat momentani, i Malgrat els dos gols de les manresanes, obra de la mateixa Judit Cèsar i MY Fernández, les sabadellenques ja en tenien set.

El segon quart va ser de treva i es va tancar amb un empat a un gol, el de les de casa obra de Goretti Vadillo. Però, llavors, en el tercer quart, va arribar el contundent 1-7 que feia mal a la moral de les minoristes, que, malgrat disposar de quatre penals, només un, anotat per Goretti Vadillo es va convertir en gol.

Així, amb un contundent 5-15, s'afrontaven els darrers vuit minuts de joc. L'hemorràgia de gols encaixats va disminuir, i el parcial va ser de 0-3, amb un altra pena màxima desaprofitada per les de Jordi López.

Arbitratge a càrrec d'A Suárez i M Canela. Van assenyalar vuit exclusions i un penal a jugadores manresanes per set exclusions i sis penals a les visitants.

Parcials: 3-7, 1-1, 1-7, 0-3.
Alineacions i golejadores:
CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, A Toribio, H Vicente, IK Bianco, MY Fernàndez 2, J César 2, G Vadillo 1, I Peirón i J Peirón.
CN Sabadell B: M Carrasco, L Calvet 1, J Casado 4, M Serrano 4, A Muñoz 2, A Prats 1, N Morales 1, MC Només, M Lainez, M Bonet 2, A Julian 1, L Maroto 2, M Vallés.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.