Waterpolo - Segona victòria de la temporada

L'absolut femení van guanyar per la mínima al CN Granollers

181027-Abs. Fem. CN Minorisa vs CN Leioa -2096.JPG

Diumenge 7 de març de 2021

El treball diari de les joves jugadores del CN Minorisa va tenir premi en el seu desplaçament a Granollers, on es va imposar a les locals per un ajustat 5-6, però que premia el seu esforç i bon joc.

Les de Jordi López van anar sempre per davant en el marcador, essent Goretti Vadillo l'encarregada d'obrir el marcador, gol que servia per arribar al final del primer període per davant en el lluminós.

En el segon quart, les locals van saber anivellar el 0-2, que a l'inici del quart va anotar Laura Flores, resultat que no es trencaria fins a un segon per arribar a l'equador del partit, gol anotat per Ingrid Peirón.

Després del descans llarg, les manresanes van saber posar diferència en el marcador, amb gols d'Ingrid Peirón i Heura Vicente, aquesta a manca de 5 segons per la finalització del temps, que deixaven endarrere l'empat a tres de les vallesanes.

La remuntada del CN Granollers les va posar a un sol gol 5-6 a manca d'1′ 58″, en transformar una pena màxima. Amb patiments, però merescudament, les jugadores del CN Minorisa van aguantar fins al final el resultat i van sumar els punts en joc.

Arbitratge a càrrec de JM Sanfeliu i J Blanquez. Van assenyalar deu exclusions i una pena màxima jugadores manresanes per onze exclusions a les locals.

Parcials: 0-1, 2-2, 1-3, 2-0.
Alineacions i golejadores:
CN Granollers: J Sapés, D Roca, L Riera, L Caralt 1, M Risquez 1. LA Costa, B Serra 1, L Aribau 1, N Riaño, A Aribau 1, E Carreras, M Burgos.
CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, A Baró, A Toribio, H Vicente 1, L Flores 1, IK Bianco, MY Fernández, J César, G Vadillo 1, I Peirón 3, J Peirón.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.