Waterpolo - Sense opcions contra el CN Sant Feliu B

L'absolut masculí va perdre a casa per 4 a 9.

b8d904e7-2a80-4f4f-b4c3-7e8bb46fdb6e.jpg

Dilluns 17 de maig de 2021

La visita del segon classificat va ser un obstacle impossible de superar pels jugadors del CN Minorisa. Només començar el partit la defensa dels del Baix Llobregat es va mostrar molt ferma, ofegava els atacs locals, la qual cosa donava consistència als seus atacs, d'aquesta manera aconseguien marxar en aquest quart 0-3, moment en què els d'Ángel Peirón van aconseguir una pena màxima, era l'oportunitat d'encetar el seu compte golejador, però no va ser així.

El segon període va ser dominat per ambdues defenses i el lluminós només es va moure un cop, també favorablement als visitants, que també pagaven el seu peatge de penals desaprofitats. Amb 0-4 s'arribà a l'equador del partit.

Després del canvi de camp, el veterà Jordi López anotava el primer gol local, s'obria la porta a la remuntada, però no va ser així, doncs, a cada gol dels bagencs responien amb un els forans, 2-5 de Martí Puerta i 3-7 d'Oriol Muns, que no feien que l'avantatge del CN Sant Feliu B es reduís.

Amb més igualtat, però sense poder lluitar pels punts, el darrer quart també va ser pels visitants, per un mínim 1-2, gol manresà anotat per Guillem Lafoz.

Arbitratge a càrrec de JM Sanfeliu i J Lloret. Van assenyalar cinc exclusions i dos penals a jugadors locals per set exclusions i un penal als visitants.

Parcials: 0-3, 0-1, 3-3, 1-2.
Alineacions i golejadors:
CN Minorisa:
P Monné, Ll. Mayol, M Puerta 1. R Ruiz, G Lafoz 1, O Muns 1, X Pelegrín, A León, E Masplà, A Batanés, J López 1, R Fargas i Ll Vilaró.
CN Sant Feliu B: JA Torres, M Marques, M Lucena 2, A Iceta 1, V Ucles 2, A Fernàndez 1, A Escudero, F Fonts, EK Yoakun 1, K Medrano, V Fernàndez 2. 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.