Waterpolo - Torn per l'absolut femení del CN Minorisa

Aquest dissabte inicia la temporada a casa davant del CN L'Hospitalet.

femeni.jpg

13 d'octubre de 2020

Després d'un any complicat per la renúncia a jugar la lliga estatal de 1a divisió, l'equip femení del CN Minorisa engega una nova etapa, amb un equip renovat, sense més objectiu que establir les bases de futur, anar partit a partit buscant la millora.

L'equip tindrà un canvi en la banqueta, doncs, el responsable serà Jordi López, un altre veterà de les banquetes que ja va viure el primer ascens a competició estatal del llavors CN Manresa.

El campionat el juguen aquests dotze equips: CN Sabadell B, CN Minorisa, CN Martorell, CN Molins de Rei, GEiEG, CN Santa Eulàlia B, CN Granollers, CN Badia, CW Sant Adrià, CN Vallirana, CN L'Hospitalet i UE Horta "B".

Els equips es distribuiran en dos grups de sis, jugant una primera fase de deu partits de lliga regular d'anada i tornada, els tres primers jugaran pels llocs de l'1 al 6 i la resta del 6 al 12, també a doble volta però arrossegant els resultats de la primera fase dels partits jugats entre ells. Un cop finalitzada aquesta segona fase, jugaran en play off, partit d'anada i tornada per a establir la classificació definitiva.

Els grups estan formats pels següents equips: Grup A: CN Sabadell B, CN Molins de Rei, GEiEG, CN Badia, CW Sant Adrià i UE Horta "B". Grup B: CN Minorisa, CN Martorell, AE Santa Eulàlia B, CN Granollers, CN Vallirana i CN L'Hospitalet.

La plantilla del CN Minorisa, molt renovada i sense les que han estat les jugadores que li han permès lluitar per les places capdavanteres, és la següent: Porteres: Judith Peirón, Maria Sala. Jugadores: Rosa Solernou, Marina Fargas, Aina Baró, Anna Toribio, Heura Vicente, Laura Flores, Iria Bianco, Martina Fernández, Goretti Vadillo i Ingrid Peirón.

El primer partir de la temporada de les noies dirigides per Jordi López es jugarà el dissabte 17 d'octubre a les 16:00 hores davant del CN L'Hospitalet a les instal·lacions de les Piscines Municipals de Manresa.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.