Waterpolo - Un victòria i una derrota per començar pel cadet masculí

Els bagencs se'n van imposar al CN Premià, però no van poder vèncer al CN Barcelona

151219CN Minorisa vs CN Martorell0034316 {Nº de imagen (0001)»}Para imprimir 85cm-3.jpg

Dilluns 8 de març de 2021

CN Premià 3 CN Minorisa 13

El debut en la competició del cadet del CN Minorisa no podia ser millor, doncs, després d'un primer quart igualat, es van imposar en tota línia al seu rival, el CN Premià. El primer quart va acabar amb empat a un gol, essent anotat per part bagenca per Roc Serra.

Només començar el segon període, els bagencs, van començar a imposar el seu joc, aconseguint un parcial d'1-4, Roc Serra 2, Cesc Fàbregas i Iván Rey, que donava confiança vers a la segona meitat del partit.

Aquesta impressió es va confirmar amb l'1-3, Roc Serra, Cesc Fàbregas i Marc Enrique Arpa, que gairebé assegurava la victòria. Tant va ser així que el darrer quart es va tancar amb un repòquer de gols, 0-5, Roc Serra 2, Iván Rey 2 i Octavio Vasconcelos.

Arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i R Echevarria.
Parcials: 1-1, 1-4, 1-3, 0-5.
CN Premià: J Begués, A Farreras 1, M Armengol, P Gratacós 1, R Pedrós, R Álvarez 1, G Iriarte, L Gijón, V Riccardi, L Pogliano, E Navarro.
CN Minorisa: E Cruz, O Vasconcelos 1, C Fàbregas 2, E del Blanco, R Serra 5, J Lupón, A Luján, I Rey 4, A Luján, B Prat i M E Arpa 1

CN Barcelona 22 CN Minorisa 6

Els degans contundents

El CN Minorisa no va poder frenar l'atac del CN Barcelona que es mostrà clarament superior d'inici a final de partit. El ritme dels jugadors del club degà va ser impossible de seguir pels bagencs, que es van trobar físicament inferiors.

La lluita dels de Jordi López va servir per anotar en cada un dels períodes, essent l'autor del primer gol manresà Roc Serra quan el marcador ja anava 5-0, en el segon quart dos van ser els gols anotats pels bagencs, obra de Roc Serra i Iván Rey.

L'allau de joc i gols cenebista no es va poder frenar en cap moment i en el tercer període l'anotador del CN Minorisa va ser Marc Enrique Arpa. Amb tot decidit, els del CN Barcelona no van afluixar, aconseguint un altre parcial de set de tenis en el darrer quart, 6-2, amb gols d'Iván Rey i Roc Serra per part dels minoristes.

Arbitratge a càrrec de R Fernàndez i S Galindo. 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.