Waterpolo - Victòria important per continuar creixent per l'Infantil masculí

Amb Jordi López i Kevin Muñoz a la banqueta, els minoristes van guanyar a l'Horta i vam perdre contra el Mediterrani.

WhatsApp Image 2021-03-13 at 18.30.51.jpeg

Dimarts 16 de març de 2021

El CN Minorisa es va trobar enfront un rival potent, al que no va deixar de posar les coses difícils en tot moment, així i tot, encara que per resultats ajustats i fins i tot un empat, a dos gols en el quart període dels sis reglamentaris, el marcador es va anar eixamplant pels barcelonins. Els gols bagencs van ser anotats per Aarón Luján 2 i Enric del Blanco.

Arbitratge a càrrec de R Gómez.

Parcials: 1-3, 0-2, 0-3, 2-2, 0-2 i 0-4.
Alineacions i golejadors:
CN Minorisa: JE Sánchez, A Pérez, A Araque, O Vasconcelos, S Peña, S Torres, A Luján 2, E del Blanco 1, A Nieto, E Cruz, M Lara, A Llordella.
CE Mediterrani: N Peral, N Biescas 4, B Martínez 1, S Maghmine 1, L Jovanovski, F Romero, C Martínez 2, A Martínez 2, A Peri 2, A Amat 3, A Guerrero, N Escó 1, D Pachá i J Martínez.

Victòria clau enfront l'Horta

L'equip manresà va obtenir una victòria important en aquesta doble jornada, doncs, amb aquest triomf se situà en el segon lloc del grup, la qual cosa el porta a jugar amb els de la zona mitjana dels altres grups, deixant endarrere el grup dels cuers.

El partit va ser complicat, doncs, després del primer període molt igualat, tancat amb un empat a un gol, en el segon, els bagencs s'imposaren per un contundent 4-0, aconseguint un avantatge que van saber anar controlant, malgrat els envers dels jugadors hortencs.

Els barcelonins aconseguiren arribar al sisè i definitiu període un sol gol per sota 6-5, però llavors, el CN Minorisa va tornar a prémer l'accelerador per firmar un parcial de 2-0 que els donava un triomf prou valuós.

Parcials: 1-1, 4-0, 0-1, 0-1, 1-2, 2-0.
CN Minorisa: JE Sánchez, A Pérez, A Araque, O Vasconcelos 2, S Peña, S Torres, A Luján 3, E del Blanco 3, A Nieto, E Cruz, M Lara, A Llordella.
UE Horta: A Serrano, M Moreno, I Garcia, M Ruiz, D Prades, M Tadey, J Prades, S Bergua, O Hurtado 4, P Font 1, I Gómez, C Valls i O Mercader.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.